ULUBEY ANAOKULU
AŞAĞI MAH. HASTANE CAD.1 NOLU SK. NO 4 İÇ KAPI NO 3 ULUBEY / UŞAK

VİZYON

Ahlaki değerlere bağlı, çevresine karşı duyarlı, toplumsal bilinci olan, saygılı ve sevgi dolu bireyler yetiştirmek

MİSYON

Çocuklarımızın gelişim düzeyleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, yaparak-yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayarak onları Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokrasinin ilkelerini benimsemiş ülkesini, milletini ve bayrağını seven, milli ve manevi değerlerine duyarlı bir yurttaş ve Türkçeyi doğru kullanabilen, kendini iyi ifade edebilen, sorunlarına akılcı ve yaratıcı çözümler bulabilen, bağımsız düşünen ve davranan, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, doğayı seven ve koruyan, başkalarıyla işbirliği içinde çalışabilen, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, çalışkan, araştırmacı, üretken, hoşgörülü, sağlıklı ve mutlu bir birey olarak yetiştirmek.

Beyaz Bayrak Ödülü Okulum Temiz Belgesi Sıfır Atık Belgesi

Servis yok.

Uşak İl Merkezine 30 km uzaklıkta. Ulubey ilçe merkezindedir.

İlçe Merkez